Om

DYRISK er en butikk som ligger i Bjerkreimsbygget i sentrum av Åkrehamn.


Eier av Dyrisk er jeg Siri Jeanette Hauge. Dyr er min lidenskap, jeg har alltid hatt engasjert interesse for 4-beinte. Hest, hund og katt har stått meg nært i mange år og nå består familiens 4-beinte av Zena (dvergpincher)shetlandsponni, og 3 Devon Rex katter, jeg har et lite oppdrett og kattunger / utstilling er noe som blir prioritert. www.norexodus.no kan du lese mer om mitt oppdrett. 


Etter hvert bestemte jeg meg for og ta min lidenskap et steg lenger; til noe jeg også kunne ha som yrke. Derfor ble Dyrisk startet 1. april 2008. Butikken har valgt å fokusere på godt utvalg i fôr og variert utstyr til kjæledyr, og omsetter derfor ikke levende dyr. Familiens egne 4-beinte opp gjennom årene, har gitt verdifull erfaring og bakgrunn for varesatsingen.


Det er fantastisk å kunne møte kunder og dele deres erfaringer og kunnskap som igjen vil gjøre DYRISK til en enda bedre butikk.

Zena er en Dvergpincher tispe på 9 år som eies av Siri Jeanette som driver butikken.Hun bor sammen med 3 Devon Rex katter som holder henne aktiv hjemme :)

Hun er titt og ofte innom butikken for og teste ut nye pordukter, ikke minst stiller hun opp som modell.

May Kristin sammen med sine to Labrador Retriver hunder som hun trener aktivt i agility. Har stor interesse for hunder spesielt, men alle 4beinte vekker hennes interesse. Hun er medarbeider hos oss.

Wenche sammen med sin tidligere hest Laffeli, hun rir og konkurrerer aktivt med hest. Hun har også en Parson Russel terrier, katt, høner, ender, så man kan vell si Wenche er veldig interesser i dyr. Hun jobber som butikk medarbeider hos oss.

Copyright ©  All Rights Reserved